A A A A A
Bible Book List

Psalmet 150 Albanian Bible (ALB)

150 Aleluja, lëvdoni Perëndinë në shenjtoren e tij, lëvdojeni në kupën qiellore të pushtetit të tij.

Lëvdojeni për mrekullitë e tij, lëvdojeni sipas madhështisë e tij.

Lëvdojeni me tingullin e burive, lëvdojeni me tingullin e harpës dhe me qeste.

Lëvdojeni me dajre dhe me valle, lëvdojeni me vegla me tela dhe me frymë.

Lëvdojeni me cembale tingëlluese, lëvdojeni me cembale kumbuese.

Çdo gjë që merr frymë le të lëvdojë Zotin. Aleluja.

Psalm 150 New International Version (NIV)

Psalm 150

Praise the Lord.[a]

Praise God in his sanctuary;
    praise him in his mighty heavens.
Praise him for his acts of power;
    praise him for his surpassing greatness.
Praise him with the sounding of the trumpet,
    praise him with the harp and lyre,
praise him with timbrel and dancing,
    praise him with the strings and pipe,
praise him with the clash of cymbals,
    praise him with resounding cymbals.

Let everything that has breath praise the Lord.

Praise the Lord.

Footnotes:

  1. Psalm 150:1 Hebrew Hallelu Yah; also in verse 6
New International Version (NIV)

Holy Bible, New International Version®, NIV® Copyright ©1973, 1978, 1984, 2011 by Biblica, Inc.® Used by permission. All rights reserved worldwide.

Viewing of
Cross references
Footnotes