A A A A A
Bible Book List

Isaia 12 Albanian Bible (ALB)

12 Atë ditë do të thuash: "Unë të kremtoj, o Zot. Edhe pse ishe i zemëruar me mua, zemërimi yt me mua u qetësua dhe më ka ngushëlluar.

Ja, Perëndia është shpëtimi im; unë do të kem besim dhe nuk do të kem frikë, sepse Zoti, po, Zoti është forca ime dhe kantiku im, dhe ka qenë shpëtimi im".

Ju do të merrni me gëzim ujin nga burimet e shpëtimit.

Atë ditë do të thoni: "Kremtoni Zotin, thërrisni emrin e tij, i bëni të njohura veprat e tij midis popujve, shpallni që emri i tij është i lartësuar.

Këndojini lavde Zotit, sepse ka bërë gjëra të madhërishme; kjo të dihet mbi gjithë tokën.

Bërtit dhe ngazëllohu nga gëzimi, o banore e Sionit, sepse i madh është i Shenjti i Izraelit në mes tuaj".

Isaiah 12 New International Version (NIV)

Songs of Praise

12 In that day you will say:

“I will praise you, Lord.
    Although you were angry with me,
your anger has turned away
    and you have comforted me.
Surely God is my salvation;
    I will trust and not be afraid.
The Lord, the Lord himself, is my strength and my defense[a];
    he has become my salvation.
With joy you will draw water
    from the wells of salvation.

In that day you will say:

“Give praise to the Lord, proclaim his name;
    make known among the nations what he has done,
    and proclaim that his name is exalted.
Sing to the Lord, for he has done glorious things;
    let this be known to all the world.
Shout aloud and sing for joy, people of Zion,
    for great is the Holy One of Israel among you.

Footnotes:

  1. Isaiah 12:2 Or song
New International Version (NIV)

Holy Bible, New International Version®, NIV® Copyright ©1973, 1978, 1984, 2011 by Biblica, Inc.® Used by permission. All rights reserved worldwide.

Viewing of
Cross references
Footnotes