A A A A A
Bible Book List

2 Timoteut 3:16 Albanian Bible (ALB)

16 I gjithë Shkrimi është i frymëzuar nga Perëndia dhe i dobishëm për mësim, bindje, ndreqje dhe për edukim me drejtësi,

2 Timothy 3:16 New International Version (NIV)

16 All Scripture is God-breathed and is useful for teaching, rebuking, correcting and training in righteousness,

New International Version (NIV)

Holy Bible, New International Version®, NIV® Copyright ©1973, 1978, 1984, 2011 by Biblica, Inc.® Used by permission. All rights reserved worldwide.

Viewing of
Cross references
Footnotes